Eğitime Büyük Önem Veriyoruz

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2015-2016 eğitim-öğretim döneminde Manisa’da hizmete başlayacak olan Bahçeşehir Koleji’nin Kurucu Temsilcisi Fırat Atlıhan’ı makamında konuk etti. Başkan Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, 15 ilçede MABEM (Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi) ve çocuk kulüplerini hayata geçirerek eğitime katkıda bulunacaklarını söyledi.

Fırat Atlıhan, Başkan Ergün’e nezaket ziyaretinde bulunarak Bahçeşehir Koleji yayınlarından hediye etti. Atlıhan, Manisa’da yapılan çalışmaları beğeniyle takip ettiklerini ve 170 dönümlük alan üzerine inşa edilen Atatürk Kent Parkı’nın önemli bir proje olduğunu dile getirerek, “Manisa’da uzun yıllar bu önemli eser sizin isminizle birlikte anılacaktır” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, MABEM’in tüm ilçelerde hayata geçirilmesinin planlandığını belirtti. Çocuk kültür ve sanat merkezlerinin de tüm ilçelerde açılacağını ifade eden Ergün, bu iki çalışmanın çocukların eğitimine ve maddi imkanı olmayan gençlerin üniversite sınavlarına hazırlanmasına büyük katkı sağlayacağını vurguladı. Başkan Ergün, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da eğitime katkı sağlamaya devam edeceklerini söyledi.